Impressie van Lulu van Minidisco is aan het zingen

Meer leuks van
Minidisco!

De Kattenclub

Naast liedjes maken wij ook een leuke tekenfilmserie voor kinderen: De Kattenclub.

Het meisje Koko vindt op straat een haarband met kattenoren, een diadeem. Ze zet hem op en ontdekt dat ze zo met katten kan praten. Koko maakt kennis met de poezen die iedere avond op de hoek van de straat samen komen. In de eerste aflevering stellen Roderick, Grijsje, Vlekje, Zwartje en Witje zich voor. Samen vormen ze De Kattenclub en beleven ze leuke, spannende avonturen.

Afleveringen Van De Kattenclub

Bekijk hieronder de laatste afleveringen van de Kattenclub op Youtube

Nieuw Album! De Wekker Was Stuk

Het Feest van Tante Rita

Bekijk hieronder de trailer van de bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita. Ook te zien via Pathé Thuis

De Film “Het Feest van Tante Rita”

De Minidisco bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita heeft inmiddels 100.000 bioscoopbezoekers getrokken en daarmee de Gouden Film behaald. Iets waar we hartstikke blij mee zijn! We bedanken en feliciteren alle medewerkers aan de film: producenten Arnan Samson en Bas Wesseling van BazarMedia, distributeur WW Films, regisseur Dennis Bots, scenarist Ernst Gonlag, acteurs Edsilia Rombley, Ridder van Kooten, Pim Muda, Edo Brunner, Lucretia van der Vloot, Esther Mbire, Piet Tomassen, Tooske Ragas, Sil van der Zwan, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet, Najib Amhali en Jack van Gelder, muziekproducers Gregor Hamilton en Hans Weekhout en de geweldige crew die achter de schermen zo hard heeft gewerkt om van deze film een succes te maken.

Wil je de film bekijken? Hij staat op Pathé Thuis: Klik hier.

Karaoke

Zing zelf mee met onze liedjes! Van veel van onze liedjes staan karaoke versies en instrumentale uitvoeringen op YouTube en Spotify. Hiermee kun je eenvoudig een leuke karaoke organiseren. Ook leuk voor in de klas!

Impressie van Lulu van Minidisco is aan het zingen
Impressie van Lulu van Minidisco is aan het zingen

De 40 populairste kinderliedjes van 2023