Peuter dansend op een kinderliedje

Elke dag een feest met de kinderliedjes van Minidisco!

De bekendste kinderliedjes van Minidisco

Op zoek naar één van onze kinderliedjes? De bekendste titels staan hier. Als je op de titel klikt, kom je bij de songtekst en directe links naar Spotify en YouTube. Maar we hebben er nog veel meer! Klik hieronder op één van de categorieën om snel jouw favoriete liedjes te vinden.

Onze catalogus telt honderden kinderliedjes. Klaar om plezier te maken? Kies je favoriete liedje bekijk de teksten en zing gezellig mee. Laat de muziek maar spelen en maak er een feestje van! Van alle liedjes zijn ook YouTube video’s gemaakt.

Je kan de liedjes ook beluisteren op Spotify. Selecteer je favoriete liedjes en maak je eigen playlist.

Afspeellijsten op YouTube

Onze catalogus telt honderden kinderliedjes. Ze staan op Spotify en YouTube in handige afspeellijsten. Hieronder vind je onze populairste afspeellijsten op YouTube.

Afspeellijsten op Spotify

Onze catalogus telt honderden kinderliedjes. Ze staan op Spotify en YouTube in handige afspeellijsten. Hieronder vind je onze populairste afspeellijsten op Spotify.

Klik hiernaast voor meer afspeellijsten

Karaoke

Zing zelf mee met onze liedjes! Van veel van onze liedjes staan karaoke versies en instrumentale uitvoeringen op YouTube en Spotify. Hiermee kun je eenvoudig een leuke karaoke organiseren. Ook leuk voor in de klas!

Peuter mee aan het zingen met een liedje