Over Minidisco

Django Music & Publishing is een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen.
Onze CD’s en DVD’s zijn te koop via deze website, maar ook op de campings en recreatieparken. Achter Django Music & Publishing staan twee mensen:


 

Didi DubbeldamDidi Dubbeldam

De tekstschrijver, het aanspreekpunt voor de conceptontwikkeling en de verkopen in binnen- en buitenland. In de jaren negentig had Didi op het Spaanse eiland Mallorca een groothandel in producten voor de entertainmentbranche. Daar zag ze een grote markt ontstaan voor dansmuziek voor kinderen. Haar ervaringen in Spanje nam ze mee naar Nederland, waar ze in 2001 DD Company begon.
Jan van der PlasJan van der Plas

Componist en producer van de liedjes en daarop ook vaak als zanger en gitarist te horen. Al vele jaren actief in de muzieksector, o.a. met de band Les Zazous en als musical director van De Vrienden van Amstel in Ahoy. Is docent aan de Rockacademie en auteur van diverse boeken over muziek (o.a. De Muzikantengids, 50 Jaar Nederpop) en de televisieserie Nederpop Met Hart En Ziel (Teleac NOT). Ontving in 2009 voor zijn publicaties de Pop Media Prijs.


DD Company
Het bedrijf heet Django Music & Publishing, de naam van de act is DD Company. De kans dat je die naam ergens tegenkomt is groot. In Nederland zijn liedjes als Theo Theo, Hokey Cokey, Superman, Doe Maar Lekker Mee, Doe Mij Maar Nederland en Tsjoe Tsjoe Wa intussen alom bekend. We verkopen onze platen echter niet alleen in Nederland: ook in de vakantielanden kom je ze tegen. In totaal zijn er de afgelopen jaren al meer dan een miljoen cd’s met onze liedjes erop verkocht.