Minidisco YouTube Challenge

 

 

Zet uw Minidisco filmpje op YouTube - een superleuke actie van Minidisco

Bekijk snel onze Kinderliedjes

Heeft uw kleintje in de vakantie zo leuk staan dansen op één van de liedjes van Minidisco? Plaats uw filmpje daarvan op YouTube en maak kans op een gratis Minidisco CD of DVD naar keuze. Like onze officiële Facebookpagina en schrijf in een reactie waar wij uw filmpje kunnen vinden (URL van uw filmpje), zodat wij deze kunnen bekijken.

De vijf meest bekeken inzendingen belonen wij met een gratis Minidisco CD of DVD naar keuze. U mag het filmpje uiteraard delen op uw eigen Facebookpagina en uw familie- en vriendenkring uitnodigen om uw filmpje te bekijken. Hoe meer kijkers, hoe meer kans op één van de prijzen.

Deze actie loopt tot 1 oktober 2017.


Filmpje toevoegen op YouTube?

U kunt uw eigen video’s uploaden of bestaande YouTube-filmpjes aan uw YouTube-kanaal toevoegen. Het uploaden van video’s is eenvoudig, maar er zijn enkele restricties aan verbonden; zo mag de bestandsgrootte niet boven de 2 GB uitkomen en mag de video niet langer dan 15 minuten duren.

Ga naar uw YouTube-kanaal en klik bovenaan de pagina - naast het zoekvak - op de link Uploaden. Op de volgende pagina klikt u op de knop Video uploaden en selecteert u een video op uw computer. Ook kunt u het videobestand het browserscherm "inslepen".

Het uploaden start en YouTube houdt u op de hoogte van de voortgang. Tijdens het uploaden kunt u alvast wat informatie over de video toevoegen. Als u alles hebt ingevuld, klikt u op Wijzigingen opslaan. Bovenaan de pagina ziet u alvast de directe link naar uw YouTube-video.

Als u nu weer teruggaat naar uw eigen YouTube-kanaal, dan kan het zo zijn dat uw video nog niet is te zien. Dit is afhankelijk van de grootte en het formaat van het filmpje. Bij grote bestanden kost het nu eenmaal meer tijd voordat het materiaal is verwerkt. Als het filmpje is geplaatst, ziet u ook direct dat er bovenin drie knoppen bij zijn gekomen: Alles, Uploads en Favorieten.

Veel succes met het plaatsen van uw filmpje!